Регулируем имплантер

Адаптиращ се към различните дебелини на зоните за имплантация!

Като продукт, разработен от Medicap®, регулируемият имплантер е медицинско устройство за имплантиране на коса, с всички необходими CE, TGA и други сертификации. Използва се за правилно поставяне на изкуствената коса Biofibre® при третиране на плешивост (алопеция).

Имплантерът има следните характеристики:

✓ Позволява винаги прецизно позициониране на реверсивния възел на биофибрите на galea capitisадаптирайки се към различните дебелини на зоните за имплантация.
Осигурява безопасна имплантация и оптимална продължителност на естетичния резултат.
✓ Позволява провеждането на много лека процедура, без дискомфорт за пациента, с незабавно завръщане към социалния живот.
✓ Разполага с лесен за натискане бутон, който помага на лекаря на извърши коректна и непрекъсната имлантация на до 3000 косъма Biofibre без никакво услие.
Ергономично устройство от медицинска стомана с гаранцията на Medicap, което може да бъде стерилизирано по всеки стандартен метод (напр. автоклав).

Регулируемият имплантер и микро-иглите (0.25 мм) за еднократна употреба се доставят стерилни, в практични и безопасни медицински опаковки.

Основен стартов пакет Biofibre® - кликнете за преглед

Medicap® препоръчва следния основен пакет за начинаещи, за да започвнете да практикувате имплнатацията на биосъвместима изкуствена коса:

1000 косъма Bifobre® –  (лекарят избира цвета);
1 регулируем (ръчен) имплантер;
✓ 2 игли за имплантера;
Комплект Bifobre® за последваща грижа;
✓ Медицински протокол;
Брошура за последваща грижа;
✓ Листовка за пациента;
✓ Брошура със снимки „преди“ и „след“;
Цветова палитра.

Свържете се с нас на info@esteramed.bg за допълнителна информация.

Имплантиране на изкуствената коса Biofibre® може да се извършва само и единствено от квалифицирани и обучени медицински лица, за да се гарантира най-добрия и дълготраен естетичен резултат. Естерамед предлага обучение на заинтересованите медицински лица.

Виж още: