Уникален, безболезнен инжектор за мезотерапия и филъри !

Използва се за Мезотерапия

Ultim е перфектния резултат от синтеза на всички съществуващи инжекционни техники и повече от 20 години опит в областта на медицинските инжектори.
Комбинирайки най-високите изисквания в медицината и красотата, Ultim е уникален и идеален отговор на ежедневната ви работа.

Устройството разполага с 3 програми:

✓ Мезотерапия – за напаж (nappage), точкови или непрекъснати инжекции. Автоматичният контрол на дълбочината и скоростта ще ви позволи да изпълнявате традиционната мезотерапия, безопасно и прецизно.
✓ Експерт – това е специална програма за точкови инжекции, чрез регулиране на дълбочината (от 1мм до 13мм) и дозата (от 0,01мл до безкрайност). Тази програма ще оптимизира ефективността на инжектираните продукти, докато в същото време строго спазва протоколите.
✓ Филъри  – програма за инжектиране, уникалнa в света! Тя е програмирана, за да въвежда всякакъв вид филъри по всяка част на тялото. Устройството позволява да се адаптира обема на инжектирания продукт, скоростта на прибиране на иглата, като в същото време се контролира дълбочината. Перфектен за абсолютно редовни тангенциални ретро-инжекции.

Общи характеристики:

✓ Автономно – устройството може да работи както на батерия (Li-ion high life), така и на ток (90V до 240V).
✓ Лесно за ползване – VHD цветен графичен екран, чувствителни настройки на управление, настройване на процедури в рамките на само няколко секунди.
✓ Ергономично – изключителният дизайн на Ultim дава възможност за ненадминато ниво на управление и лекота, специално разработен за ползване както с дясната, така и с лявата ръка.
✓ Безболезнено – Скоростта на изстрелване на иглата е по-бързa, отколкото при всяко друго устройство. Устройството не предизвиква болка.
✓ И още – Насочено осветяване на третираната зона за перфектна видимост.
Вибрационен масаж по време или след инжектирането, за по-добро разпространение на продуктите. На разположение са няколко вида кожни стабилизатори, специално разработени да съответстват на различните програми и третираните области. Без специален комплект – Ultim приема всички видове игли и спринцовки. Автоматично разпознаване на спринцовката и вискозитета на инжектираните продукти.

Включено в пакета:* 
– Ultim;
– 20 къси удължителни тръби.
* Достатъчни за 20 сесии

Свържете се с нас за цена:

 

Вижте също: